To top
27 May

SINGAPORE ORAȘUL experiențelor DE NEUITAT

Singapore2

Știm cu toţii că primăvara este sezonul preferat pentru călătorii, mai ales pentru cei pasionaţi de culturi, locuri şi oameni noi. Mie personal, îmi place foarte mult să călătoresc şi înainte de a pleca într-o călătorie mă apuc de un research serios despre tot ce aş putea să fac în noua destinaţie aleasă – îmi place mereu să merg cu “temele facute”. Fac asta aproape zilnic şi pentru clienţii mei cărora le ofer experienţe de neuitat în toate colţurile lumii.
De Singapore am tot auzit că este o destinaţie de călătorii spectaculoasă şi tot mai populară în ultimul timp. Aşa că nu mi-a luat prea mult să iau decizia de a-mi petrece vacanţa acolo. Singapore este de fapt un stat – oraş insular şi este considerat cea mai mică ţară din Sud Estul Asiei.

26 May

BaroqueǁUrban – Călătorie în lumea barocului contemporan

fikl

Arta îmbracă cele mai variate forme, iar în Timișoara, oraș prin excelență baroc, reminescențele acestui stil rămân și astăzi un reper, chiar dacă ele capătă noi valențe. BaroqueǁUrban este un proiect pilot pentru muzeele din România și marchează un itinerariu complex, pornind de la colecția de baroc imperial, trecând în prezent, prin picturile monumentale ale pictorului Gheorghe Fikl și proiectând o posibilă versiune a viitorului baroc, într-un dark room experimentarium.

26 May

Flori şi Maniere

Dhaniel Nora - head floral artist Purple Flowers

Apuse sunt vremurile în care îţi doreai să cumperi flori şi singurele opţiuni disponibile erau, de cele mai multe ori, garoafele şi crizantemele. Industria florilor s-a dezvoltat atât de mult în Romania, astfel încât multitudinea de soiuri noi dar şi evolutia designului floral fac de multe ori dificilă decizia de a alege un buchet de flori. Mai ales în acest domeniu aflat sub “patronajul” subiectivităţii.

25 May

Palatul Culturii, noua bijuterie a Iaşului

Palatul Culturii, noua bijuterie a Iaşului

Construit între anii 1906-1925, Palatul Culturii şi-a redobândit strălucirea de altă dată, graţie unui proces de restaurare derulat în perioada 2008-2016, în cadrul proiectului guvernamental ‘Reabilitarea monumentelor istorice din România’, cu finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei şi implementat de Unitatea de Management a Proiectului din componenţa Ministerului Culturii. Pentru lucrările de reabilitarea s-au cheltuit peste 26 de milioane de euro.

25 May

Revoluţie în branding şi de ajutor în creşterea vânzărilor: parfumul de ambient

business difuzor ambient molecule diffusion

Începând cu acest an este prezentă şi în România, în premieră, cea mai revoluţionară soluţie de branding multisenzorial, creată în Franţa, la Grasse, hubul mondial pentru  parfumurile natural de ambient. Parfumurile de ambient sunt folosite în ţările occidentale încă din anii ’50 de marile branduri de reţea pentru a creşte energia pozitivă a magazinelor, hotelurilor, a cazinourilor, a locaţiilor de timp liber şi relaxare, precum mall-uri, hypermarketuri, spa-uri, săli de sport, saloane de înfrumuseţare.