To top
24 Jun

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari

spellground

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august. Iar luni, 15 august, e zi liberă națională, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Mării Negre la Spellground Festival.

21 Jun

Molecule F a implinit 6 ani de activitate

foto: Alberto Groșescu

Molecule F, prima platforma de promovare şi vânzare a creaţiilor designerilor români a implinit 6 ani de activitate. Momentul a fost marcat prin organizarea unei petreceri la care au paticipat cateva sute de invitati. Tema petrecerii aniversare a fost “The Lovers vs The Dreamers”, o poveste despre emotie, curaj, responsabilitate, dedicare, devotament si valoare relatata intr-un cadru feeric cu fundal sonor eclectic.

13 Jun

Camelia Şucu , armonie între eleganţă şi antreprenoriat

camelia-sucu-highliving

Camelia Şucu, medic la bază, este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. S-a făcut cunoscută prin afacerea cu mobilier de lux însă nu s-a oprit aici: a investit într-un showroom de design cu restaurant şi winebar, a lansat un program de nutriţie şi când poate puţini se aşteptau, a investit într-o fermă de vite şi a cumpărat Piaţa de Gros din Bucureşti. Şi tot în postura de femeie de afaceri, este şi speaker în diverse activităţi dedicate tinerilor antreprenori. Iar când nu face afaceri, dar o regăsim tot în postura de femeie de afaceri/ persoană publică, se implică în mod activ în activităţi filantropice, participă la campanii umanitare.  Când nu este femeie de afaceri, este mamă a două fiice şi bunică cu doi nepoţi, face sport, găteşte, citeşte, merge la film, călătoreşte… duce o viaţă normală.

Camelia Şucu este o femeie complexă unde eleganţa şi antreprenoriatul sunt într-o perfectă armonie!