To top
9 Dec

La ceas aniversar

florin.stoica

La mulţi ani, High Living! Sau felicitări celor care au avut încredere în proiect! Şi urările ar putea continua… Cert este un singur lucru: s-a împlinit un an de zile de când High Living este pe piaţă! Proiectul a suferit mici transformări, la nivel de conţinut editorial, grafic şi chiar şi la forma de prezentare. Nu a fost uşor însă am reuşit să aducem revista la formula dorită.

9 Dec

Silva Artis, mix între material brut, culori puternice şi îmbinări exacte

silva-artis

Silva Artis a fost fondat de arhitectul Ciprian Manda în anul 2011, la un an după deschiderea biroului propriu. Ciprian Manda este absolvent al Universităţii de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din Bucureşti iar activitatea profesională şi-a început-o în cadrul biroului de arhitectură Dorin Ștefan. Aici a fost confruntat cu lucrări complexe, interesante, care au necesitat o aplecare către detaliu și mult contact cu actul construirii în sine, deși într-un mod indirect.

8 Dec

REJUVENAREA FACIALĂ ÎNTRE MIT ŞI REALITATE

dr-eugen-turcu

La ora actuală există multe proceduri de rejuvenare facială  utilizate atât de cabinetele de cosmetică cât şi de clinicile specializate de dermatologie şi chirurgie plastică şi estetică. Care dintre acestea sunt recomandate în cazul dumneavoastră şi care vor avea într-adevăr rezultat?? Doctorul Eugen Turcu, medic primar în chirurgie plastică-estetică, doctor în medicină la Clinica Zone Medical Estet ( www.clinicaestet.ro, www.estetica-faciala.ro) recomadă de ce este bine ca evaluarea să fie efectuată de un medic specialist şi care sunt etapele de tratament în fiecare caz în parte.

8 Dec

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

afis-targ-craciun-web

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace te asteapta intre 16 si 22 decembrie sa descoperi cadouri de Craciun unice si originale si sa te bucuri de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! La Noblesse Palace Christmas Fair esti invitat timp de 7 zile intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce te vor purta in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

8 Dec

Coordonatele unui business HoReCa de succes

6

Printre cele mai noi locații HoReCa din București, se află restaurantul NUBA. Cu performanţe remarcabile într-un timp foarte scurt pentru acest domeniu și cu proiecte de dezvoltare ambițioase, NUBA este cu siguranță unul dintre principalii jucători din domeniul de Entertainment – HoReCa. Puțini oameni știu ce presupune un astfel de business ce îmbină o bucătărie de excepție, servicii la anumite standarde, un bar foarte bine aprovizionat, entertainment și un program de live act-uri bine stabilit.

7 Dec

Un nas „urât” întotdeauna respiră prost

silvia-stanculescu2

Forma estetică a nasului reprezintă un element cheie în fizionomia feței, stabilind armonia trasăturilor faciale. Din acest motiv, rinoplastia este una dintre cele mai cerute proceduri chirurgicale, atât în România cât și în alte țări. În acelaşi timp studiile arată că aproximativ 80% din populația globală se confruntă cu deviație de sept, însă nu toți au indicație de efectuare a unei operații de rinoplastie.

7 Dec

STARURI ALE MUZICII CLASICE INTERNAȚIONALE VOR VENI ÎN PREMIERĂ LA BUCUREȘTI

Publicul de la Ateneul Roman in timpul editiei 2014 a Concursului Enescu

Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu (2-24 septembrie) aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai apreciați artiști străini și români în peste 80 de evenimente. Cu un nou directorat de primă marcă la nivel internațional – Zubin Mehta, Președinte Onorific și Vladimir Jurowski, Director Artistic, în 2017, Festivalul va pune într-o nouă lumină muzica și creația lui George Enescu, precum și muzica clasică.

6 Dec

Noblesse Group – redesigning past & future

palatulnoblesse

Pe strada Sfinților, la numărul 7, chiar în inima Bucureștiului, se află Palatul Noblesse, o clădire monument istoric de dimensiuni mari, care uimește prin coloane, elemente decorative și stil, și a cărei istorie o putem cunoaște astăzi datorită efortului și implicării soților Loredana și Silviu Preda. Palatul Noblesse – Lifestyle Palace este sediul central al Noblesse Group, companie multi brand ce oferă produse și servicii de top, conectând industria creativă și culturală. 

6 Dec

GRUP DE INTERES ECONOMIC îNTRE ABSTRACT şI CONCRET

legally-entrepreuner-andreea-luca

Cu certitudine în mediul de afaceri, presa de specialitate şi chiar între prieteni, se poartă deseori discuţii despre marile companii şi interesele grupurilor din care acestea fac parte, însă surprinzător, puţini dintre antreprenori cunosc concret, ce înseamnă un grup de interes economic şi dacă acesta reprezintă doar o entitate abstractă, sau dimpotrivă, una concretă, reglementată de lege.