To top
8 Dec

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

afis-targ-craciun-web

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace te asteapta intre 16 si 22 decembrie sa descoperi cadouri de Craciun unice si originale si sa te bucuri de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! La Noblesse Palace Christmas Fair esti invitat timp de 7 zile intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce te vor purta in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

5 Dec

Vacanţa Detox – o modalitate perfectă de a face schimbările mult dorite

_atasagon_420

Nu mai este nicio supriza pentru nimeni faptul ca timpul este cea mai pretioasa resursa pe care o avem. Traim intr-un ritm alert. Suntem guvernati de cuvantul „urgent”, suntem pe fuga, suntem epuizati si adesea la final de zi ne simtim surmenati si demotivati.  Toata lumea vorbeste despre implementarea unui stil viata sanatos. Ce inseamna insa acest stil de viata sanatos? Cum se poate obtine? Cum putem adopta niste sfaturi atat de generale, cand fiecare dintre noi este unic? Aloca-ti timp pentru a iti analiza stilul de viata si pentru a masura calitatea lui. In momentul in care te trezesti bine dispus, energic si cu „pofta de viata”, inseamna ca ai un stil de viata sanatos. Priveste-te precum ai privi o persoana pe care o indragesti si pe care doresti sa  o vezi cat mai sanatoasa. Timpul pentru tine este esential. Acorda-ti momente de liniste, de respiro, de conectare cu propria persoana si de echilibrare.

1 Dec

Tablourile celebrului model Catrinel Menghia, un adevărat succes la Licitația de Postmodernism și Artă Contemporană

menghia-8956216545151_0

Actrița româncă Catrinel Menghia, desemnată recent ‘revelația’ tinerilor actori la Festivalul de Film de la Veneția, se remarcă printr-o noua incursiune în lumea artei, de data aceasta din postura de pictor. Inițiativa caritabilă a celebrului model român de a dona banii obtinuți de pe urma marii sale pasiuni s-a bucurat de un real interes din partea colecțonarilor de artă prezenți la evenimentul organizat de casa de licitații Artmark.

23 Nov

Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017 vor fi puse în vânzare pe data de 5 decembrie 2016

credit-foto-catalina-filip

Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017 vor fi puse în vânzare pe data de 5 decembrie 2016, la ora 10.00. Biletele individuale vor fi puse în vânzare pe data de 16 Februarie 2017, la ora 10.00. Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu (2-24 septembrie) aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai apreciați artiști străini și români în peste 80 de evenimente.

17 Nov

ANTREPRENORI SI BUSINESS ANGELS S-AU INTALNIT IN NOIEMBRIE LA IASI

hero_business_capabilities-overview-desktop_0

Antreprenorii de succes sunt acei oameni care cred într-o idee și știu să-i facă pe cei din jurul lor să li se alăture și să o dezvolte împreună. Succesul vine acolo unde oamenii reușesc să formeze o echipă sudată și unde scopul final este același pentru toți. Investitorii adevărați cunosc acest lucru și sunt mereu în căutarea unor echipe de succes cărora să li se alăture și să creeze brand-uri sau să revoluționeze lumea. 

9 Nov

Abonamentele Hedone aduc aroma cafelei proaspăt prăjită la locul de muncă

featured-picture-hedone

Alături de cafeaua perfectă, totul devine mai ușor, mai plăcut… Ideile prind contur, creativitatea și ingeniozitatea se intensifică, relațiile se consolidează, oamenii devin mai deschiși și se naște excepționalul. Cafeaua este un limbaj universal, fiecare dezvoltă o relație specială cu licoarea magicăși energizantă, identificându-ne în personalitatea acesteia.

5 Nov

Adriana Dănilă și Stelian Olaru. Management & Business Consulting vs. Horeca

h13

Adriana și Stelian, sunt doi profesioniști în business consulting, cu experiență în special în restructurări, consultanță strategică și optimizări de procese. Ambii au lucrat mai bine de 8 ani în companii cu acest profil pentru diverși clienți din multinaționale, iar în urmă cu mai bine de un an au decis să schimbe radical domeniul de activitate și să deschidă propriul restaurant. Decizia a fost luată într-un moment în care ambii căutau să se dezvolte într-o direcție nouă și pe cont propriu, iar pasiunea pentru mâncare bună i-a condus la preluarea restaurantului GRAM Bistro, la finalul anului 2015.