To top
15 Sep

ClassIN / COME IN

hl15-camelia-sucu-genoveva-hossu

Unele concepte se nasc din nevoi nebănuite, altele din lipsuri evidente, dar toate au în comun un singur lucru: pasiunea pentru estetică și trai frumos. Așa s-a întâmplat pentru designerul clujean Genoveva Hossu cu proiectul Ingeno în anul 2014. Acum se întâmplă din nou, prin ClassIN, un proiect realizat alături de Camelia Şucu.

15 Sep

Masa Delmare

Experimentarea reprezintă una dintre etapele importante în procesul de creaţie al artistului Eduard Locata. Lumina joacă un rol crucial pentru creaţiile sale, nu doar vizual ci si practic. Sticla acrilică, marmura şi lumina… sunt elementele care fuzionează şi se completează reciproc. Neconvenţional este puţin spus.

15 Sep

Oameni şi companii: Eduard Anghel (Smart Balance)

eduard-anghel-smart-balance

Smart Balance este una dintre afacerile din Romania care a crescut spectaculos la cateva luni de la lansare. Astfel in doar 3 luni, business-ul a crescut cat altele pe parcursul unor ani de activitate, clientii fiind “vinovati” de acest succes. Smart Balance comercializeaza hooverboard-uri, placi care au devenit cea mai noua atractie in materie de transport rapid.

8 Sep

Visul tău

florin.stoica

Tu ce vis ai? La această întrebare ar trebui să răspunzi în fiecare zi. Astfel nu vei abandona visul tău şi vei căuta puterea de care ai nevoie pentru a-i da viaţă. “Visez fără încetare. Cât exist, vreau să cânt” spunea marele compozitor George Enescu.  Și-a dorit să fie compozitor și nu și-a abandonat nicio clipă visul de o viață. “Trăiește-ți visul!” este provocarea pe care o lansează Concursul Internațional George Enescu 2016, nu doar pentru artiști, ci și pentru public. Aceeaşi provocare o lansăm şi noi prin acest număr, dedicat acestui concurs. De altfel este şi prima copertă High Living care nu are un personaj.

8 Sep

Artizanii Olfactivi

7

Dacă muzica are calitatea de a ne purta uneori înapoi în timp şi de a ne aduce aminte de anumite momente din viaţă, acelaşi lucru se întâmplă și în cazul parfumurilor. Dar, efectul este unul mult mai puternic, pentru că acţionează la nivelul subconștientului și deschide mintea spre o gamă largă de emoţii.

5 Sep

START-UP CAUT INVESTITORI

legally-entrepreuner-andreea-luca

Deseori se întâmplă ca pentru ascensiunea unui start-up tânărul antreprenor entuziast, să nu dispună de totalitatea resurselor financiare necesare continuări și dezvoltării afacerii. Fie că această nevoie apare încă de la început, fie că este identificată pe parcurs, poate fi complinită prin atragerea unui investitor, de cele mai multe ori, această se concretizează sub forma unui parteneriat.

5 Sep

Try High: Mezoterapia, cocktail terapeutic pentru ten

gad-clinica

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocteil terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect stimularea sintezei de colagen şi creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii.