To top
24 Oct

Hedone Cafe, despre al treilea val al cafelei în România și cultura cafelei proaspăt prăjită

hedone-cafe-featured-image

Rutina felului în care savurăm cafeaua, un cult al plăcerii, diferă, dar finalitatea este aceeași: căutarea delectării, a grației unui gust perfect, intens și echilibrat, o mângâiere a zilelor în care energia este cuvântul cheie. Atunci când vorbim despre cafea, este important să pornim de la un adevăr puțin conștientizat de consumatori cafeaua este un produs agricol, perisabil, extrem de sensibil la agenții externi.

10 Oct

3 DESTINAȚII EXOTICE Pentru REVELION 2017

192

Majoritatea românilor și-au încheiat concediile de vară, iar acum își îndreaptă atenția către ofertele de Revelion 2017. Dar nu întâmplător am menționat de vară: îmi doresc ca în noaptea dintre ani să fiu cât mai departe de casă, într-o destinație exotică, cu plaje cu nisip fin, apă caldă în care să pot înota sau practica sporturi acvatice, posibilități infinite de distracție și sistem de masă All Inclusive.

30 Sep

ANTREPRENORI SI BUSINESS ANGELS ZBOARA IN NOIEMBRIE LA IASI

business-angels-romania

Antreprenorii de succes sunt acei oameni care cred într-o idee și știu să-i facă pe cei din jurul lor să se li se alăture și să o dezvolte împreună. Succesul vine acolo unde oamenii reușesc să formeze o echipă sudată și unde scopul final este același pentru toți. Investitorii adevărați știu acest lucru și caută echipe de succes cărora li se alătură și creează brand-uri sau revoluționează lumea. 

15 Sep

ClassIN / COME IN

hl15-camelia-sucu-genoveva-hossu

Unele concepte se nasc din nevoi nebănuite, altele din lipsuri evidente, dar toate au în comun un singur lucru: pasiunea pentru estetică și trai frumos. Așa s-a întâmplat pentru designerul clujean Genoveva Hossu cu proiectul Ingeno în anul 2014. Acum se întâmplă din nou, prin ClassIN, un proiect realizat alături de Camelia Şucu.

15 Sep

Masa Delmare

Experimentarea reprezintă una dintre etapele importante în procesul de creaţie al artistului Eduard Locata. Lumina joacă un rol crucial pentru creaţiile sale, nu doar vizual ci si practic. Sticla acrilică, marmura şi lumina… sunt elementele care fuzionează şi se completează reciproc. Neconvenţional este puţin spus.

15 Sep

Oameni şi companii: Eduard Anghel (Smart Balance)

eduard-anghel-smart-balance

Smart Balance este una dintre afacerile din Romania care a crescut spectaculos la cateva luni de la lansare. Astfel in doar 3 luni, business-ul a crescut cat altele pe parcursul unor ani de activitate, clientii fiind “vinovati” de acest succes. Smart Balance comercializeaza hooverboard-uri, placi care au devenit cea mai noua atractie in materie de transport rapid.

8 Sep

Visul tău

florin.stoica

Tu ce vis ai? La această întrebare ar trebui să răspunzi în fiecare zi. Astfel nu vei abandona visul tău şi vei căuta puterea de care ai nevoie pentru a-i da viaţă. “Visez fără încetare. Cât exist, vreau să cânt” spunea marele compozitor George Enescu.  Și-a dorit să fie compozitor și nu și-a abandonat nicio clipă visul de o viață. “Trăiește-ți visul!” este provocarea pe care o lansează Concursul Internațional George Enescu 2016, nu doar pentru artiști, ci și pentru public. Aceeaşi provocare o lansăm şi noi prin acest număr, dedicat acestui concurs. De altfel este şi prima copertă High Living care nu are un personaj.