To top
25 Aug

Concursul Enescu 2016 lansează Aplicația Trăiește-ți Visul!

Publicul de la Ateneul Roman in timpul editiei 2014 a Concursului Enescu

Concursul Enescu 2016 lansează  Aplicația Trăiește-ți Visul!, o inițiativă inedită, prin care își provoacă publicul să descopere și să împărtășească puterea propriului vis, alături de tinerii artiști din întreaga lume care intră în competiție în această ediție a Concursului Internațional George Enescu (3-25 septembrie, București).  

2 Aug

Vertu a lansat cel mai ieftin telefon din portofoliul său de produse

vertu-aster-chevron
Aster Chevron, primul telefon din lume în realizarea căruia a fost folosit canvasul, este disponibil și în magazinele din România. Încă de la fondarea companiei, materialele extraordinare au fost o caracteristică fundamentală a telefoanelor mobile Vertu. În 2002 când a fost lansat primul telefon Vertu, Signature, ecranul din cristal de safir, rubinul, pielea fină de viţel şi oţelul inoxidabil au jucat un rol important în diferenţierea brand-ului de alte telefoane produse în masă. De atunci, Vertu şi-a continuat pionieriatul în folosirea materialelor inovative şi de mare perfomanţă. Acum, când tehnologia de ultimă perfomanţă se îmbină mai bine ca niciodata cu brand-urile de lux, Vertu este în continuare lider de piaţă pe acest segment.
2 Aug

Premieră în România: BT lansează brățara contactless – Brățară pe post de card bancar

bratara_contactless_bt

Banca Transilvania lansează, în premieră pe piața din România, un instrument alternativ de plată, brățara contactless BT, care poate înlocui cardul la plata cumpărăturilor. Aceasta oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în țară şi în străinătate. Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianți este zero.