To top
27 Jul

Sporturi nautice și petreceri pe yacht la Spellground Festival

Harta Spellground Festival 12-14 August Constanta - Navodari

Rideri din toată Europa de Sud-Est, uniți-vă! Invocăm pentru voi valurile și vântul la Spellground Festival! La WATERGROUND (lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia) vă așteaptă trei zile de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle, caiac-canoe și multe alte aventuri puse la cale de Zumbaala, Revo Club Snagov, H2O și Green Adventure.

24 Jun

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari

spellground

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august. Iar luni, 15 august, e zi liberă națională, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Mării Negre la Spellground Festival.

21 Jun

Molecule F a implinit 6 ani de activitate

foto: Alberto Groșescu

Molecule F, prima platforma de promovare şi vânzare a creaţiilor designerilor români a implinit 6 ani de activitate. Momentul a fost marcat prin organizarea unei petreceri la care au paticipat cateva sute de invitati. Tema petrecerii aniversare a fost “The Lovers vs The Dreamers”, o poveste despre emotie, curaj, responsabilitate, dedicare, devotament si valoare relatata intr-un cadru feeric cu fundal sonor eclectic.