To top
24 Jun

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari

spellground

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august. Iar luni, 15 august, e zi liberă națională, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Mării Negre la Spellground Festival.

21 Jun

Molecule F a implinit 6 ani de activitate

foto: Alberto Groșescu

Molecule F, prima platforma de promovare şi vânzare a creaţiilor designerilor români a implinit 6 ani de activitate. Momentul a fost marcat prin organizarea unei petreceri la care au paticipat cateva sute de invitati. Tema petrecerii aniversare a fost “The Lovers vs The Dreamers”, o poveste despre emotie, curaj, responsabilitate, dedicare, devotament si valoare relatata intr-un cadru feeric cu fundal sonor eclectic.

13 Jun

Camelia Şucu , armonie între eleganţă şi antreprenoriat

camelia-sucu-highliving

Camelia Şucu, medic la bază, este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. S-a făcut cunoscută prin afacerea cu mobilier de lux însă nu s-a oprit aici: a investit într-un showroom de design cu restaurant şi winebar, a lansat un program de nutriţie şi când poate puţini se aşteptau, a investit într-o fermă de vite şi a cumpărat Piaţa de Gros din Bucureşti. Şi tot în postura de femeie de afaceri, este şi speaker în diverse activităţi dedicate tinerilor antreprenori. Iar când nu face afaceri, dar o regăsim tot în postura de femeie de afaceri/ persoană publică, se implică în mod activ în activităţi filantropice, participă la campanii umanitare.  Când nu este femeie de afaceri, este mamă a două fiice şi bunică cu doi nepoţi, face sport, găteşte, citeşte, merge la film, călătoreşte… duce o viaţă normală.

Camelia Şucu este o femeie complexă unde eleganţa şi antreprenoriatul sunt într-o perfectă armonie!

27 May

SINGAPORE ORAȘUL experiențelor DE NEUITAT

Singapore2

Știm cu toţii că primăvara este sezonul preferat pentru călătorii, mai ales pentru cei pasionaţi de culturi, locuri şi oameni noi. Mie personal, îmi place foarte mult să călătoresc şi înainte de a pleca într-o călătorie mă apuc de un research serios despre tot ce aş putea să fac în noua destinaţie aleasă – îmi place mereu să merg cu “temele facute”. Fac asta aproape zilnic şi pentru clienţii mei cărora le ofer experienţe de neuitat în toate colţurile lumii.
De Singapore am tot auzit că este o destinaţie de călătorii spectaculoasă şi tot mai populară în ultimul timp. Aşa că nu mi-a luat prea mult să iau decizia de a-mi petrece vacanţa acolo. Singapore este de fapt un stat – oraş insular şi este considerat cea mai mică ţară din Sud Estul Asiei.